Winnaar SYTYCD 2013 danst mee in Tap Factory

Danny-Boom---Tap-FactoryDanny Boom, de winnaar van So You Think You Can Dance 2013, is lekker aan de weg aan het timmeren! Eerst kreeg hij al een contract bij het Scapino Ballet, nu heeft hij ook nog eens een rol bemachtigd in ‘Tap Factory’.

Zijn deelname aan SYTYCD heeft de jonge Rotterdamse danser een hoop moois opgeleverd. Al in de eerste auditie overdonderde Danny de jury en sleepte meteen het Golden Ticket in de wacht, waarmee hij direct door mocht naar de bootcamp. Zijn zegetocht stopte daar niet. Danny won de laatste editie van het RTL-programma glansrijk.

Danny’s talent bleef niet onopgemerkt. Internationale producenten volgden zijn moves en vroegen hem onlangs de cast van de tapsensatie Tap Factory in Nederland te versterken. Hij voegt zich in december bij de dansers van deze show, bestaande uit performers die heer en meester zijn in zowel urban-, break- en tapdance, hiphop en (lucht)acrobatiek.

Producent Patrice Marques zegt over Danny: “Zijn eigenheid en uitmuntende kwaliteiten op het gebied van hiphop en modern jazz geven de voorstelling een uniek Hollands extraatje. Hij past naadloos in de cast, bestaande uit ‘s werelds meest getalenteerde (tap)dansers en acrobaten.”

Wij willen deze show zeker niet missen! 17 december is de Nederlandse première in het World Forum Theater in Den Haag. Meer informatie vind je via www.seetickets.nl.

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Winnaar SYTYCD Danny Boom weer in ziekenhuis
Lees ook:Tap Factory: tapdans, acrobatiek, percussie en humor in één show
Lees ook:Duo’s en dansstijlen SYTYCD al bekend
Lees ook:Tap Factory maakt alle beloftes waar
Lees ook:SYTYCD-winnaar Danny Boom overwint zijn tegenslagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>