Dansen nieuwe trend om af te vallen

Door de programma’s als ‘Dancing with the Stars’, ‘Sterren dansen op het ijs en ‘Dancing on Ice’ zet de trend van dansen langzaam door. Ballroom dancing is de nieuwste trend om af te vallen. Daarnaast is het dansen ook heel romantisch om te doen.

Seinfeld acteur John O’Hurley viel bijvoorbeeld met ‘Dancing with the Stars’ enorm af. Dit kwam voornamelijk door het vele oefenen voor de show. Het maakt eigenlijk niet uit of je nu snelle of langzame dansen doet. Met de snelle dansen, als de salsa en quickstep, verbrand je sneller calorieën. Maar de langzamere dansen, als foxtrot en wals, kun je langer volhouden. Dan verbrand je uiteindelijk net zoveel calorieën. Met de snelle dansen verbrand je gemiddeld 349 calorieën per uur, met de langzame 191 calorieën.

Naast het afvallen, ontwikkeld je door het dansen ook een beter gevoel voor evenwicht en coördinatie. Daarnaast is het ook een uitlaatklep voor stres en doe je leuke sociale contacten op! Dan is het afvallen eigenlijk een bijkomend voordeel van het dansen geworden.

Bron: www.toostylish.com

Lees ook:Tien’s antwoord op dansprogramma’s
Lees ook:Michael Bolton leert dansen
Lees ook:Dag dag David
Lees ook:Meer Dancing with the Stars!
Lees ook:Nobody puts baby in the corner

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>