Tien’s antwoord op dansprogramma’s

We kunnen werkelijk niet meer om het dansen op tv heen. Tien’s antwoord op Dancing with the Stars en Sterren dansen op het IJs heet ‘Wij dansen ook met sterren’. Het zit wel verstopt in het programma NOX en gaat ook niet eindeloos door op de volgende dag voor de uitslag. Het lijkt een soort parodie op de dansprogramma’s. In plaats van zogenaamde Bekende Nederlanders die bekender willen worden, nemen zij C-sterren en eendagsvliegen. Daarnaast wordt het uitgezonden op een C-tijd: vlak voor middernacht. In plaats van een mooie foxtrot of elegante Engels wals, kiest NOX voor jumpstyle, hakken en de klompendans.

De relatief onbekenden leren in acht afleveringen een nieuwe dans onder leiding van een extravagante dansexpert- en dansleraar. Aan het eind van de aflevering is bekend wie de dans het beste uitvoert. De punten worden bij de totaalscore opgeteld en wie aan het eind van de acht weken de meeste punten heeft, wint. Dit is al anders dan de grote dansprogramma’s. Wat wel hetzelfde is dat jij als kijker ook kan smsen om je mening te geven. En jouw mening speelt een beslissende rol in de finale.

Ik vind het een leuk antwoord, want afgelopen vrijdag gingen ze proberen hun lichaam los te krijgen met bubbling. Is weer eens wat anders, niet?

Te zien elke vrijdag vanaf 23.55

Lees ook:

Dancing with the Stars nog steeds succes

Wanneer valt Heathers been eraf?

Veel dansamusement op RTL4

Foto: Tien

Lees ook:Dancing with the Stars Julie Fryer is zwanger
Lees ook:Veel dansamusement op RTL4
Lees ook:Dancing with the Stars nog steeds succes
Lees ook:Meer Dancing with the Stars!
Lees ook:Stijldansen terug op televisie in ‘Strictly come dancing’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tien’s antwoord op dansprogramma’s

  1. Dieke

    o wat grappig zeg… is weer eens wat anders!

      /   Reply  / 
  2. Claire

    Hi Nadia, wat een ontzettend leuk blog heb je! Als dansfanaat kijk ik er graag op. Misschien kun je ook wat links naar de betreffende webpagina’s in je artikel plaatsen? De uitzendingen van tien/NOX kun je ook terug zien op http://www.tien.tv/web/show/id=47822/langid=43 (selecteer dan NOX en de datum van de betreffende aflevering)
    En meer over het programma op
    http://www.tien.tv/web/show/id=1026095/langid=43

    Veel succes nog met je blog – ik ben al mijn dansvriendjes en vriendinnetjes er al over aan het informeren! Groetjes, je collega van wintersport.blog.nl (men zegt dat ik dansend de berg af ski…)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>