Veel dansamusement op RTL4

Sterren dansen op het ijs en Dancing on Ice zijn nog maar net afgelopen of de volgende dansprogramma’s staan alweer te trappelen om op de Nederlandse buis te mogen. Vanaf aankomend weekend kunnen we weer van veel dansamusement op de Nederlandse tv genieten. En wel op RTL4. Aanstaande zaterdag start de derde reeks van de tv-hit ’Dancing with the Stars’, waar bekende Nederlanders laten zien dat ze ook kunnen dansen. Dan volgt ‘Let Dance’, de registratie van de ‘World Trophy Latin American 2007’ en de Latin American & Classic Showdance Professionals 2007. Dan kunnen we zien hoe het écht moet.

Tijdens Let’s Dance presenteert de nationale en internationale professionele danstop een spektakel van topniveau op de dansvloer. Er zijn twee uitzendingen nodig om alles te kunnen laten zien, en wel op zaterdag 31 maart en op zaterdag 7 april. Met het Kurhaus in Scheveningen als schitterende decor.

"Internationaal draait Nederland prima mee. Met ons land wordt zeker rekening gehouden, we behoren tot een van de grote danslanden van de wereld. De enorme belangstelling voor het dansen is verheugend. Vooral de leeftijdsgroep 25-45 jaar en de 55+-ers zijn een grote doelgroep binnen de dansscholen", aldus de enthousiaste Cor van de Stroet, voorzitter van Nederlands oudste danslerarenvakorganisaties NVD en tevens juryvoorzitter van 'Dancing With The Stars'. Een aantal van de deelnemende professionals zijn ook te bewonderen in ‘Dancing with the Stars’.

Kijken dus:

Let’s Dance, RTL4, zaterdag 31 maart 2007, van 22.35 tot 23.35 en op zaterdag 7 april van 22.30 tot 23.30.

Dancing with the Stars, RTL4, elke zaterdag, van 20.00 tot 21.30 en elke zondag van 21.00 tot 22.00. De herhaling is op RTL7 te zien, elke maandag tussen 20.30 en 22.30

Lees ook:

Dancing with the Stars Julie Fryer is zwanger

Martijn Krabbé in danspakje

Eerste Eurovisie Dansfestival komt eraan!

Foto: RTL

Lees ook:Martijn Krabbé in danspakje
Lees ook:Nederlanders op WKformatiedansen
Lees ook:Meer Dancing with the Stars!
Lees ook:Stijldansen terug op televisie in ‘Strictly come dancing’
Lees ook:Video: Carlton uit Fresh Prince heeft nog steeds geweldige moves

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Veel dansamusement op RTL4

  1. Joke

    Jammer dat ik nooit mee kan doen! Ik ben maar een GN

      /   Reply  / 
  2. Frank

    Je kan volgens mij zo ondertussen het hele jaar door op tv naar dansen kijken. Dat stijl- en ijsdansen zo populair zou worden, dat had had je een paar jaar geleden niet voor mogelijk gehouden!

      /   Reply  / 
  3. Melisse

    ja jammer inderdaad dat je als GN’er niet mee kan doen… wie weet als alle BN’ers zijn geweest, mogen wij? Ik hoop van wel

      /   Reply  / 
  4. P.C.Oosterom

    Hebben jullie bij RTL4 nu echt niemand die uit zijn hoofd vier getallen foutloos op kan tellen?Ik zit mezelf iedere zaterdagavond te verbijten wanneer de jury de punten van de kandidaten bekend maakt b.v.8+7+8+8 dan weet Ron Brandsteder te melden dat dit 30 is.Dat gebeurd vele malen per avond,als je dan niet kunt hoofdrekenen zeg dan a.u.b.niets want de uitslag komt vanzelf in beeld.Wat ik nogal vreemd vind is dat er nog niet eerder door mensen is gereageerd op dit geblunder of is iedereen zo slecht in het hoofdrekenen dat ze er geen erg in hebben.Of jullie sturen hem terug naar school of hij stopt met het uitrekenen van de punten want het is een enorme aanfluiting wat er tijdens de uitzending gebeurt.Zojuist 5+5+4+4=14 zaterdag 14-04-2007 20.12 uur.

      /   Reply  / 
  5. mayers

    Inderdaad, Ron Brandsteder kan niet optellen, ik erger me er mateloos aan. Zegt dan niks.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>