Video: Carlton uit Fresh Prince heeft nog steeds geweldige moves

Screenshot Youtube

Screenshot Youtube

Acteur Alfonso Ribeiro kennen we het beste als Carlton, het gekke neefje van Will Smith in The Fresh Prince of Bel-Air. In die tv-serie liet hij met zijn beroemde ‘Carlton Dance’ al eens zien dat hij te gekke dansmoves heeft. Nu doet hij mee met ‘Dancing with the stars’ en daarin bewijst hij dat hij het dansen absoluut nog niet is verleerd! Bekijk zijn geweldige moves in de video.

Als je het ons vraagt, is de strijd in dit seizoen van de Amerikaanse ‘Dancing with the stars’ al gestreden, want wie gaat ‘Carlton’ nog van de winst houden? Hij danst alsof hij zijn hele leven niets anders heeft gedaan! Maar dat kan ook wel kloppen, want naast acteren heeft Ribeiro altijd veel gedanst. Zijn eerste grote rol was zelfs die van een danser: hij speelde in 1983 als 12-jarig ventje de hoofdrol in de Broadway musical ‘The Tap Dance Kid’.

Alfonso Ribeiro werd bij het grote publiek bekend als Carlton uit the Fresh Prince. Het grappige dansje dat hij in die serie ooit deed op het nummer It’s not unusual van Tom Jones werd zo beroemd, dat het zelfs de naam ’The Carlton Dance’ kreeg. Nu staat Ribeiro dus de sterren van de hemel te dansen in ‘Dancing with the Stars’. Bekijk hier zijn eerste optreden, een heel strakke jive. En zien we daar in het begin soms een kleine knipoog naar de ‘Carlton Dance’…?

 

Bekijk ook hier nog eens zijn originele Carlton Dance:

 

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Carlton uit Fresh Prince doet z’n Carlton dansje
Lees ook:Emmys gieten beste tv-series in dans act
Lees ook:Pamela Anderson dansend op wereldtournee
Lees ook:Dirty Dancing-actrice wint dansshow
Lees ook:Veel dansamusement op RTL4

1 Reacties // Reageer

One thought on “Video: Carlton uit Fresh Prince heeft nog steeds geweldige moves

  1. Sue

    Hij is goeeeeeed!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>