Dansen voor kids bij de Kinder Dans Week

Foto: Antoinette Mooy

Foto: Antoinette Mooy

De zomervakantie staat voor de deur, of is voor sommige kinderen zelfs al begonnen. En dat betekent dat er weer veel leuke zomerkampen en cursussen zijn, zoals de Kinder Dans Week van De Dutch Summer Dance Course in Den Haag.

Alle kinderen tussen 2,5 en 12 jaar oud die niets liever doen dan dansen, kunnen deze zomer terecht bij de Kinder Dans Week. Het lesaanbod bestaat uit ballet, moderne dans en creatieve dans: van springen, draaien en vallen tot rollen, rennen en zwaaien.

Het thema is dit jaar Magie en de kleine dansers leren nieuwe technieken en stukjes choreografie. De kleuters en de kinderen maken een dans vanuit een creatieve workshop, de peuters zullen samen met hun ouders hun natuurlijke gevoel voor dans ontdekken.

De lesperiode ligt tussen maandag 21 juli en woensdag 30 juli en de lessen vinden plaats in het Korzo Theater in Den Haag. De docenten zijn Eleonore van Lookeren, Rinus Sprong, Sinerjey, Kirsten de Boer en Saskia Oversluizen. De cursus is een samenwerkingsverband tussen De Dutch Don’t Dance Division, Ballet & Co en Holland Dance.

Meer informatie vind je hier.

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Kerstballet met sterren
Lees ook:Dansen in de Bijenkorf met Introdans
Lees ook:5 danstips voor het Haags Uit Festival
Lees ook:Zo klein en zo prachtig
Lees ook:Kersttip: ‘Dancing in a Winter Wonderland’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>