WK Ierse dans naar Bergen op Zoom

Ann Gallagher is eigenaar van de gelijknamige Ierse dansschool in Bergen op Zoom. Ze wil de Europese voorronde van het WK Ierse dans naar Bergen op Zoom halen. Uiteindelijk is het doel om het WK naar de stad te halen. Het belangrijkste voor de wedstrijden is een goede zaal, waar drie podia in kunnen en waar genoeg ruimte is voor het publiek om te zitten. Uiteraard moeten er goede kleedruimten zijn. Gallagher is al in gesprek met de gemeente die er al positief tegenover staat. Op het moment is ze bezig met een goede accommodatie zoeken.

Galllagher organiseerde vorig jaar al de voorronde in Hoogerheide. Er kwamen circa 350 dansers en zo’n 700 toeschouwers op af. Volgens haar komen steeds meer mensen op Ierse danswedstrijden af. In Wenen waren er dit jaar 450 deelnemer en 1500 toeschouwers. Dit jaar is het WK in Glasgow in Schotland, van 1 tot en met 8 april. Hier hebben al meerdere leerlingen van Gallagher zich voor gekwalificeerd.

Foto: Lord of the Dance

Lees ook:‘Dancing on ice’
Lees ook:Extra late night voorstelling Lord of the Dance
Lees ook:Fire of Anatolia brengt snelste dans
Lees ook:Dansen zonder armen
Lees ook:Shakira danste eindelijk in Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>