‘Dancing on ice’

Wat de beroemdheden kunnen, kunnen wij ook, moet Bergen op Zoom gedacht hebben. Dit jaar staat de Kerstijsbaan in het teken van de televisieshow ‘Dancing On Ice’. Zo wordt voor de scholen een workshop ‘Streetdance on Ice’ georganiseerd. Ook wordt er wordt een echte ijsdanswedstrijd gehouden, waarbij iedereen die wil, zijn kunsten kan vertonen op het ijs. Eerst worden er in het weekeinde voorrondes gehouden, waaruit de beste kandidaten geselecteerd worden voor de finale. Deze vindt plaats in het laatste weekend van de Kerstijsbaan. De paren zijn geheel vrij in het kiezen van dans en muziek. De jury bestaat uit een aantal deskundige gasten. Als je wint, ben je 750 euro rijker. Nu maar zien of wij ook zo goed kunnen dansen als de sterren!

De negende editie van de kerstijsbaan in Bergen op Zoom is inmiddels een toeristisch en traditioneel evenement geworden. Het doel van het evenement is om geld op te halen voor verschillende goede doelen. Dit jaar kan je schaatsen op de Kerstijsbaan van 9 december 2006 tot 7 januari 2007. De baan is geopend van 10.00 tot 22.00.

Voor meer informatie zie: www.kerstijsbaan.nl

Foto: Spitsnet

Lees ook:WK Ierse dans naar Bergen op Zoom
Lees ook:Choreografietalent gespot in Voorjaarsontwaken
Lees ook:Sterren dansen op ijs vervroegd
Lees ook:Dunya Festival verlaat geografische podia
Lees ook:Nederlanders op WKformatiedansen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>