Dansfilm Center Stage op Belgische tv

Center Stage is een vermakelijke film over de dansers van het Amerikaanse Nationaal Ballet. Alleen de meest getalenteerde en mooiste dansers en danseressen maken een kans om voor het balletgezelschap te dansen. Het fysieke kunnen en een overdosis ambitie is niet genoeg om er binnen te komen. De creatieve directeur van Ballet Academie Center Stage Jonathan Reeves bepaalt wie van de groep jonge studenten uiteindelijk op het grote podium mogen schitteren.

De film gaat over een groep ambitieuze studenten die in een dansschool in New York City dansen. Het brutale maar lieve zwart meisje, de homo, de maagdelijke heldin, de knappe gast die perfect zou zijn voor de heldin, de arrogante Rus, de bitch die zichzelf uithongert, de kerel die van haar houdt en haar wil helpen en de tirannieke dansleraar passeren allemaal de revue. Het verhaal is wel voorspellend, maar ach, er wordt geweldig in gedanst!

VijfTV van België zend de film uit op zaterdag 17 februari om 21u. Kabelbezitters kunnen de film bekijken en anders is het afwachten tot de film op de Nederlandse buis wordt uitgezonden.

Foto: www.gayworld.be

Lees ook:Zwanenmeerballerina’s dansen in het zwart
Lees ook:Dansers Codarts Rotterdam gaan internationaal
Lees ook:Natalie Portman verdient Oscar
Lees ook:Musical Dirty Dancing komt naar Nederland
Lees ook:Dikke ballerina’s gewild in ‘Big Ballet’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dansfilm Center Stage op Belgische tv

  1. celien

    Ik heb echt genoten van deze film. En de dansstukken zijn ook prachtig, vooral die op het einde!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>