Dansfilm Live2Dance zoekt hoofdrollen

IMG_5319Danstalenten opgelet! Er komt, naast Bodylanguage nóg een dansfilm van Nederlandse bodem. Live2Dance is de titel en de regie is in handen van Bobby Boermans. Samen met dance4life gaat hij op online zoek naar danstalent. Hiphoppers, breakdancers en streetdancers kunnen hun skills tonen door een filmpje met hun beste dansmoves te uploaden op de site van Live2Dance. De beste dansers worden in december uitgenodigd voor de live auditie die in 2011 zal plaatsvinden. De online audities starten deze week.

Live2Dance
Live2Dance gaat over de getalenteerde danseres Sanne. Na de middelbare school verhuist ze voor haar studie naar de grote stad. Daar belandt ze al snel in de wereld van de Underground Dance scene en komt ze voor een moeilijk keuze te staan. Ze besluit haar hart te volgen en kiest voor haar passie voor dansen. Wanneer dans, carrière, vriendschap, verraad en liefde door elkaar heen gaan lopen, moet Sanne beslissen hoe ver ze gaat voor haar droom.

Denk jij dat je de sterren van de hemel danst? Upload dan snel je auditie op www.live2dance.nl.

Lees ook:Achter de schermen en Idols bij Musical Masterclass
Lees ook:Dansen bij Dance Works Rotterdam
Lees ook:Sneakpeak So You Think You Can Dance: speel zelf jury!
Lees ook:Dance Works zoekt Rotterdam’s Best Dance Video
Lees ook:Justin Bieber zoekt dansende fans voor wereldtour

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Dansfilm Live2Dance zoekt hoofdrollen

  1. Glynis

    ik zie deze advertentie nu pas en ik vroeg me af of een auditiefilmpje nog mogenlijk is of dat het nu echt niet meer kan?

    groetjes
    Glynis

      /   Reply  / 
    1. Suzan Auteur

      Check de website van Live2dance en dan weet je het precies, maar volgens mij kan het nog wel…

        /   Reply  / 
  2. Naomi

    Ik zou zo graag in zo’n film willen spelen. Dans in echt m’n leven ik dans trouwens als sinds ik kan lopen. Als ik zo’n kas zou krijgen zullen jullie geen spijt krijgen, het zou echt een droom zijn die uitkomt.

      /   Reply  / 
  3. Diede

    Hey ik ben Diede ben 13 jaar 1.68 lang. ik dans al vanaf mijn 4e als ik dans kan ik me zelf zijn en vergeet ik al mijn zorgen (Dat heb ik ook met acteren). ik zou echt zo blij zijn als ik in een echt dans film mag spelen
    Groetjes Diede

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>