Workshop Marco Gerris in Theater aan de Parade

Op dinsdag 29 november speelt ISH het nieuwe dansspektakel MonteverdISH in Theater aan de Parade in ´s-Hertogenbosch. In dat kader wordt een speciale urban workshop gehouden, onder leiding van SYTYCD Marco Gerris. Op donderdag 24 november van 19.00 tot 20.30 uur leren de deelnemers een deel van de choreografie van MonteverdISH, die zij vervolgens onder toeziend oog van Marco Gerris gaan dansen. Degene met de beste performance wint een goodiebag van ISH. Na afloop van de workshop kunnen de deelnemers nog in gesprek met Marco en uiteraard de nodige foto’s maken. Tijdens de workshop worden video-opnames gemaakt, die op onder andere op YouTube en op de website van ISH worden geplaatst.

Deelname aan de workshop is weliswaar gratis, maar niet vanzelfsprekend, want er is slechts plaats voor 30 deelnemers. Bovendien is het een voorwaarde dat de deelnemers de voorstelling MonteverdISH bezoeken. Houders van een CJP/Cultuurkaart, schoolpas of collegekaart betalen slechts 19,50 euro i.p.v. 27,50 euro per kaart.

Wil jij de fijne kneepjes leren van ISH? Koop dan nu een kaartje voor ‘MonteverdISH’ en stuur vervolgens vóór 10 november een mailtje naar [email protected] o.v.v. je naam, adresgegevens, telefoonnummer, geslacht en leeftijd. Er zijn geen leeftijdsgrenzen, enige (urban) danservaring is meegenomen. Vertel ons wat jouw ultieme danservaring is en waarom je graag wilt deelnemen aan de workshop. En wie weet, sta jij binnenkort oog in oog met Marco Gerris.

Foto: Ben van Duin

 

Lees ook:Werters heeft respect voor Marco Gerris
Lees ook:Marco Gerris in nieuwe dansfilm Hyperscape
Lees ook:Caggie: ‘Urban is net zo hedendaags als moderne dans’
Lees ook:Dansworkshops volgen en gelijk goed doel steunen
Lees ook:WTF een nieuwe move: the cockspin!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Workshop Marco Gerris in Theater aan de Parade

  1. karin wasser

    graag wil ik reageren op de aanbieding culturele uitjes uit de Volkskrant van 30-6-2012. Graag wil ik mij aanmelden voor een romantisch diner omdat ik elke dinsdag bridge met een vriendelijke, geduldige heer, en hem wil ik graag ook iets cultureels meegeven, zoals Madame Butterfly.

    Met vriendelijke groet
    Karin Wasser

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>