Dansworkshops volgen en gelijk goed doel steunen

Onlangs werd er flink gedanst voor het goede doel tijdens de open dag van Trivium Sport. De dag stond in het teken van Dance4Life voor het Aidsfonds. Er werd een bedrag van precies 2819,30 euro opgehaald. Dit geld werd bijeengehaald doordat deelnemers een bepaald bedrag per uur voor een workshop of workout konden doneren. Zo kon de dansworkshops line dance, streetdance en gogodansen en de workouts bodypump en spinning gevolgd worden. Er was ook een dansmarathon van 11.00u tot 16.00u. 

Volgens Miranda Pertijs, eigenaar van het Life Style Centre, is de bedoeling ‘dat er zoveel mogelijk mensen in beweging komen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Ons motto is dat samen sporten leuker is dan alleen.’ Het totale bedrag omvat de donaties van de deelnemers, sponsoring van bedrijven en donaties van een gedeelte van het salaris van het personeel. 

Foto: Robert van den Berge 

Lees ook:Danscomputer tegen aids
Lees ook:Bijna 3,5 ton opgehaald bij Dance4Life Event
Lees ook:Zanger Psy moest maand oefenen op dansje Gangnam Style
Lees ook:Afrikaanse dans voor altaar Antoniuskathedraal
Lees ook:Jan Kooijman ambassadeur dance4life

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Dansworkshops volgen en gelijk goed doel steunen

  1. Pingback: Dansen voor Heart Dance Award | Dansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>