‘Sterren op de dansvloer’ terug met Euvgenia Parakhina

Foto: VTM

Voor onze Vlaamse dansliefhebbers, en voor de Nederlanders die balen dat ‘Strictly Come Dancing’ net is afgelopen, begint er op VTM alweer de volgende stijldansshow! ‘Sterren op de dansvloer’ is sinds vrijdagavond terug op de buis.

Tien bekende Vlamingen stappen de dansvloer op: Hannelore Knuts, Rani De Coninck, Erika Van Tielen, Linda Mertens, Eline De Munck, Lucas Van den Eynde, Kevin Van Der Perren, Showbizz Bart, Tom Coninx en Vincent Banic.

Klinken die namen voor jou als Hollander niet zo bekend? Dan zegt de naam Euvgenia Parakhina je vast wel wat! Onze favoriete Russin zit namelijk ook in dit programma in de jury. Naast haar zitten Davy Brocatus en Rony Daelemans, twee beroemde Belgische ballroomdansers en trainers, en Dina Tersago, de winnares van seizoen 1 van ‘Sterren op de dansvloer’.

Heb je de eerste aflevering afgelopen vrijdag niet gezien? Geen probleem, je hebt in elk geval geen exit gemist, want er hoefde in die show nog niemand naar huis. En je kunt de dansen altijd even terugkijken via deze site.

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Vivian en Frederic dansen in ‘Sterren op de dansvloer’
Lees ook:Els Smekens in Fuerza Nova
Lees ook:Meer weten over SYTYCD-Lise!
Lees ook:Enora op de cover
Lees ook:Isabelle Beernaert zoekt dansers voor theatertour!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>