Uitreiking Danspublieksprijs op slotavond CaDance

Danseres en MTV-presentatrice Anna Alicia Sklias zal op 9 februari 2013 de winnaars van de Danspublieksprijs 2012 bekend maken als afsluiting van het CaDance festival in Den Haag. De uitreiking vindt plaats in danshuis Korzo. En de geschiedenis herhaalt zich, de finalisten van The Ultimate Dance Battle staan ook in deze finale weer tegenover elkaar!

In de laatste tussenstand van de Danspublieksprijs staat Et Après van choreografe Isabelle Beernaert bovenaan de lijst van ‘Favoriete dansvoorstelling’, op de voet gevolgd door De Notenkraker van De Dutch Don’t Dance Division van choreografen Rinus Sprong en Thom Stuart. Modern versus klassiek, Isabelle versus Rinus, net als in seizoen 1 van TUDB. Wij vermoeden dat ook nu weer Isabelle met de prijzenpot ervandoor gaat. Wat denk jij?

In de strijd om ‘Favoriete danser’ lijkt er ook een bekende oud-winnares met de prijs vandoor te gaan. Voorlopig staat Nina Plantefève-Castryck (SYTYCD, Et Après) fier bovenaan. Dansers Karin Lambrechtse (Introdans) en Stein Fluijt (Conny Janssen Danst) zitten haar op de hielen.

Stemmen kan tot 31 januari nog via www.danspublieksprijs.nl. Op wie/wat ga jij stemmen??

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Dans Publieksprijs 2012 voor Et Après en Nina Plantefève
Lees ook:Genomineerden voor Danspublieksprijs 2012 bekend
Lees ook:Nomineer jouw favoriete dansacts voor de Danspublieksprijs 2012
Lees ook:TIP: Isabelle Beernaert weer in het theater met Red, Yellow & Blue
Lees ook:Isabelle Beernaert naar de Nederlandse theaters!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>