Thomas Berge heeft veel over om te winnen

Thomas Berge, één van de bekende Nederlanders die meedoen met Sterren dansen op het IJs, wil wel heel graag winnen. Ondanks een blessure aan zijn voet, blijft hij gewoon stug doorschaatsen. De zanger heeft een overbelast gewricht en is uiteindelijk toch maar naar het ziekenhuis geweest voor een mri-scan. ‘Hij had al een tijdje pijn aan zijn voet, maar is blijven doorschaatsen’, vertelt Tomas manager Johnny Sap.

‘Dinsdag zijn we naar de sportarts van FC Twente geweest, die verwees ons meteen door naar het ziekenhuis. Een mri-scan wees uit dat er vocht bij het gewricht in zijn voet was gekomen.’ Met medicijnen en een steunzool voor in zijn schaats keerde Thomas huiswaarts.

‘Thomas heeft nu wel een achterstand opgelopen. Maandag kon hij niet trainen omdat hij toen al erge pijn had en dinsdag zat hij in het ziekenhuis. Vanaf woensdag kon hij pas de choreografie gaan leren. En het is al nu zwaarder, omdat de kandidaten nu twee küren moeten schaatsen.’

Maar Thomas wil zó graag winnen, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn fans. Hij schaatst nu al bijna drie maanden lang elke dag. ‘Maar ik vind dat het een spelletje moet blijven. Als het op een gegeven moment niet meer gaat, moet hij stoppen’, aldus zijn manager.

Foto: ANP

Lees ook:Gerard Joling op zijn ‘sterretje’
Lees ook:Leren schaatsen zoals op Sterren dansen op het ijs.
Lees ook:RTL verliest weer in ijsstrijd
Lees ook:Dansschool week dicht na ongeval
Lees ook:Skate-off koningin Jasmine Sendar uitgeschaatst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>