Ria Valk moet Strictly Come Dancing verlaten

Foto: Avro

Het dansavontuur zit erop voor Ria Valk. De 71-jarige zangeres kreeg gisteren in de tweede aflevering van Strictly Come Dancing te weinig stemmen van het publiek en werd vervolgens na de dance-off tegen Arjan Ederveen naar huis gestuurd.

Hoewel Ria door de jury nog op een 4e plaats was gezet, zakte ze na de puntentelling van het publiek naar de laatste twee. Hockeyster Naomi van As, die aanvankelijk de minste punten van de jury kreeg, werd juist gered door het publiek en hoefde geen dance-off te dansen. Ook Stacey Rookhuizen, die vorige week nog bij de laatste twee hoorde, werd nu op het nippertje doorgestemd.

En zo stonden dus de twee oudste deelnemers van het programma tegenover elkaar in de dance-off. Ria danste nogmaals haar quickstep met partner Sander Pondman. Er zat verbetering in, zei de jury, maar toch stemden Euvgenia  Parakhina en Ruud Vermeij voor de rumba van Arjan Ederveen (58) en partner Janneke.

De beste dans van de avond was dit keer van Sylvana Simons en haar partner Redmond met hun sexy Rumba. Bekijk de dansen hier terug.

Lees ook:Exit voor Stacey Rookhuizen in Strictly Come Dancing
Lees ook:Strictly Come Dancing zit erop voor Danny Froger
Lees ook:Winston afgevallen bij Dancing on Ice
Lees ook:Ophef over Dance for your life in SYTYCD
Lees ook:Exit voor topentertainer Sinerjey en comeback girl Iris in SYTYCD

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ria Valk moet Strictly Come Dancing verlaten

  1. Pingback: Strictly Come Dancing zit erop voor Danny Froger | Dansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>