Strictly Come Dancing zit erop voor Danny Froger

Foto: Avro

Vorige week moest de oudste deelnemer Ria Valk de dansvloer verlaten, deze week was het de jongste danser die naar huis werd gestuurd. Danny Froger kreeg in de derde aflevering van Strictly Come Dancing de laagste score van de jury en verloor het vervolgens in de Dance-off van Stacey Rookhuizen.

Danny kreeg voor zijn Tango ook niet genoeg stemmen van het publiek, waardoor hij op de laatste plek bleef staan. Hockeyster Naomi van As, die ook weinig punten van de jury kreeg, werd wederom gered van de dance-off door de publiekstemmen: Stacey Rookhuizen was (weer) de pineut. Maar zij wist in de dance-off juryleden Euvgenia en Ruud voor zich te winnen met haar Jive.

De beste dans van de avond was net als vorige week van Sylvana Simons en haar partner Redmond. Zij lijkt ondertussen de grote favoriet van het programma te worden. Wie denk jij dat er gaat winnen?

Bekijk de dansen hier terug.

Lees ook:Ria Valk moet Strictly Come Dancing verlaten
Lees ook:Exit voor Stacey Rookhuizen in Strictly Come Dancing
Lees ook:Euvgenia Parakhina in jury ‘Strictly come dancing’
Lees ook:Ophef over Dance for your life in SYTYCD
Lees ook:Weer geen dansact door naar finale Holland’s Got Talent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>