Win de CD ‘Romeo&Julia’ van Scapino Ballet

Foto: Vincent Mentzel 2012

Scapino Ballet Rotterdam brengt de muziek van de voorstelling ‘Romeo&Julia’ uit op CD. De muziek is gecomponeerd en gespeeld door The Legendary Love Orchestra. En jij kunt deze CD nu winnen bij Dansen.blog.nl door het beantwoorden van een simpele vraag!

Artistiek leider Ed Wubbe van Scapino liet speciaal voor zijn eigentijdse Romeo&Julia nieuwe muziek componeren: “De klassieke muziek van Prokofjev uit de originele Romeo en Julia was niet geschikt voor de actuele versie die ik voor ogen had,” vertelt Wubbe. “We hebben een bijzondere groep muzikanten bij elkaar gebracht, uit alle delen van de wereld, een ongewoon fascinerende mix van instrumenten, stijlen en culturen. Het geeft een nieuwe dimensie aan het 400 jaar oude verhaal.”

Muzikaal coördinator en tablaspeler Sandip Bhattacharya: “Zeventig procent van de muziek is gelijktijdig met de dans gecomponeerd. Samen met Ed Wubbe zochten we niet één bepaalde stijl, maar stonden open voor alles, als het maar uitdrukte wat wij wilden. Afrika drukt de pijn uit en de ruwheid. India het verlangen en de romantiek, Brazilië de kwetsbare emotie. Al deze elementen komen voor in het verhaal van Romeo en Julia.”

Vanaf donderdag 22 november is de CD te koopbij voorstellingen van Scapino en via de webshop van Scapino Ballet (€20,00). De voorstelling Romeo&Julia draait nog tot 21 januari 2012.


PRIJSVRAAG

Dansen.blog.nl mag één exemplaar van de CD ‘Romeo & Julia’ verloten onder onze lezers die het juiste antwoord op deze vraag weten:

Welke twee dansers staan er afgebeeld op de poster van Romeo & Julia?
Tip: kijk op Scapinoballet.nl

UPDATE: Deze prijsvraag is inmiddels gesloten. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

 

Lees ook:Gratis dansvoorstelling van Scapino in Vondelpark
Lees ook:Verliefd op de pure Romeo & Julia van Scapino Ballet
Lees ook:Scapino Ballet brengt topprodcutie ‘Pearl’ terug in het theater
Lees ook:Scapino Ballet danst op Franse chansons in ‘Le Chat Noir’
Lees ook:Extra kaarten Ellen ten Damme en Scapino Ballet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>