Britney Spears on Ice

De ijsshows schieten als paddestoelen uit de lucht. Voor de kinderen heb je Disney on Ice. Als je bekende Nederlanders wilt zien ijsdansen, doe je de televisie aan. Voor het echte werk ga je naar Holiday on Ice! Tot 7 januari zijn de dansers van Holiday on Ice nog te bewonderen in Nederland.

De show ‘Fantasy’ neemt je mee naar een wereld vol fantasie en dromen op het ijs. Van een romantisch klein café in Parijs gaat het naar de woelige jaren zestig en de flowerpower. Van de kleurrijke wereld van de Indische paleizen gaat de show naar de onmetelijke dieptes van het bijgeloof. Door een mix van dans, glitterkostuums en mooie muziek, komen dromen en fantasie van het publiek bij elkaar. Zo worden ook verschillende soorten muziek met elkaar versmolten, namelijk traditionele Indische muziek met ‘Salaam Bombay’ van Britney Spears.

Sinds een aantal jaren produceert Holiday on Ice, onder de paraplu van Joop van den Ende’s Stage Entertainment, een nieuwe generatie ijsshows. Niet alleen wordt er gedanst, ook zijn de elementen theater, opera, musical en acrobatiek in de shows terug te vinden . Holiday on Ice blijft ook continu op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de markt. De shows blijven verrassen met innovatieve ideeën en technieken. Het resultaat zijn shows om kippenvel van te krijgen!

Voor meer informatie: www.holidayonice.com/nl/

Foto: Holiday on Ice

Lees ook:Swan Lake on Ice terug naar Nederland
Lees ook:Parktheater met technische hoogstandjes geopend
Lees ook:Geert Hoes in Holiday on Ice show Romanza
Lees ook:Nationale en internationale dans acts in ‘Beat The Best’
Lees ook:Ongekend spektakel in Fuerza Bruta

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>