Choreografe Lucinda Childs te gast op Open Dag Introdans

Introdans zet op zaterdag 15 december de deuren open voor iedereen die een kijkje achter de schermen wil nemen in de studio’s in Arnhem. En er is een bijzondere gast aanwezig: de wereldberoemde choreografe Lucinda Childs verzorgt een repetitie.

Er is van alles te doen op de Open Dag van Introdans. Zo kun je de klassieke trainingsles van de dansers bekijken en de repetities voor Moderne Meisjes bijwonen, met Lucinda Childs. Je kunt ook zelf aan de slag met dans in een workshop van Introdans Interactie. In de filmstudio is de documentaire te zien over het project De Ontmoeting XS: FAUXdeville.

Als afsluiter van de dag gaat fotograaf Erwin Olaf in gesprek met Lucinda Childs. Erwin Olaf was als fotograaf jarenlang betrokken bij Introdans en liefhebber van het werk van Childs. Dit gesprek is exclusief voor Vrienden van Introdans.

Tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen welkom in de studio’s van Introdans aan de Vijfzinnenstraat 82 in Arnhem. Een leuke kans om dit dansbedrijf van binnenuit te bekijken!

Meer info: www.introdans.nl.

Lees ook:Introdans danst op symposium Genees en Kunst
Lees ook:Kijkje achter de schermen bij Introdans
Lees ook:Sjaak Hullekes ontwerpt kostuums jarig Introdans
Lees ook:Introdans toont negen stukken tijdens ‘Juni Danst’
Lees ook:Dansen in de Bijenkorf met Introdans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>