Paasactie: vind de pareltjes van het Scapino Ballet

Foto: Jereau Arends

Foto: Jereau Arends

De tournee van de voorstelling Pearl van Scapino Ballet Rotterdam is bijna ten einde. De allerlaatste voorstellingen worden in het paasweekend van 18 tot 20 april gedanst in Rotterdam. En ter afsluiting van de tournee houdt het ballet een speciale paasactie: geen paaseitjes, maar pareltjes zoeken. Find the pearl!

Tot aan het paasweekend staat er elke week - ergens in Rotterdam - een danseres een uur lang in haar opvallende Pearl-kostuum. Je vindt de danseressen op bekende plekken in de stad, maar waar precies, dat is dus de vraag. Via Facebook en Twitter geeft Scapino haar volgers hints waar ze de danseres kunnen vinden.

Degene die een foto van haar maakt, op Facebook of Twitter zet en daarin Scapino tagt, maakt kans op twee vrijkaarten voor Pearl in het paasweekend. Onder de winnaars worden elke keer drie maal twee vrijkaarten verloot.

Een leuke actie, én een mooie kans om deze prachtige kostuums van dichtbij te bewonderen. Twijfel je nog of je naar Pearl moet gaan nu het nog kan? Dan kunnen wij maar één ding zeggen: GAAN. Lees hier onze recensie over Pearl.

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Scapino Ballet brengt topprodcutie ‘Pearl’ terug in het theater
Lees ook:Pearl: een sensatie van begin tot eind
Lees ook:Scapino-danseres Bonnie Doets wint Gouden Zwaan
Lees ook:Gratis dansvoorstelling van Scapino in Vondelpark
Lees ook:Live video uitzending Romeo&Julia op het Schouwburgplein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>