Scapino-danseres Bonnie Doets wint Gouden Zwaan

Foto: Hans Gerritsen

Foto: Hans Gerritsen

Bonnie Doets, danseres bij het Scapino Ballet Rotterdam, heeft vanmiddag tijdens de Nederlandse Dansdagen in Maastricht de Gouden Zwaan uitgereikt gekregen voor haar indrukwekkende  loopbaan als danseres. En terecht!

Danseres Bonnie Doets danst al twintig jaar in trouwe dienst van één gezelschap: het Scapino Ballet. Volgens de jury is Doets dé personificatie van talent, creativiteit, ambitie en doorzettingsvermogen. Ze is tijdens haar loopbaan uitgegroeid tot de muze van choreograaf Ed Wubbe en de ster van Scapino Ballet Rotterdam.

“Haar bewegingen zijn geaard, helder en recht door zee. Ingetogen, zonder opsmuk en met een onderhuidse kracht geeft zij elke emotie in haar dans de juiste lading”, aldus de jury.

Bonnie is ook één van onze favoriete danseressen van het Scapino Ballet, dus wat ons betreft is deze prijs zeer en zeer verdiend. Gefeliciteerd Bonnie!

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Paasactie: vind de pareltjes van het Scapino Ballet
Lees ook:Scapino Ballet danst tijdens 5 mei-concert op Amstel
Lees ook:Pearl: een sensatie van begin tot eind
Lees ook:Gratis dansvoorstelling van Scapino in Vondelpark
Lees ook:Win de CD ‘Romeo&Julia’ van Scapino Ballet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>