Cast van De Notenkraker doet opwarming op Leiden CS

Soms zijn de perikelen op het spoor toch nog ergens goed voor… Het leidde vanmorgen in elk geval tot een leuk tafereel voor de reizigers op Leiden Centraal! Door een wisselstoring waren een aantal dansers van De Dutch Don’t Dance Division te laat voor hun repetitie van ‘De Notenkraker’ in Den Haag, en daardoor genoodzaakt om hun opwarming alvast op Leiden CS te doen. Dat twitterde danser (en twitter-fenomeen) Junior van Keulen. Bekijk hier de beelden! 


Het Haagse dansgezelschap De Dutch Don’t Dance Division is dit jaar tijdens de kerstdagen te zien met ‘De Notenkraker’ in het Lucent Danstheater. Er wordt gedanst op de wereldberoemde muziek van P.I. Tchaikovsky. Artistiek leiders Rinus Sprong en Thom Stuart, allebei bekend van The Ultimate Dance Battle, steken de traditionele productie in een nieuw Haags jasje: 220 kostuums, ruim 70 dansers en een nieuw decor met magische animaties van David Middendorp.

Zoek je nog een leuke en originele dagbesteding voor tijdens de kerst? Dan is deze dansvoorstelling voor jong en oud echt een aanradertje. Nog een aanradertje: de uitzending van West op Zondag die vandaag is uitgezonden over deze voorstelling: ‘The making of De Notenkraker’.

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Dans en eten op het strand met ‘Solo’s@TheSea’
Lees ook:Kerstballet met sterren
Lees ook:Kerstballet succes
Lees ook:Kersttip: ‘Dancing in a Winter Wonderland’
Lees ook:Uitreiking Danspublieksprijs op slotavond CaDance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>