TIP: Op Moederdag naar het Bolshoi Ballet, live vanuit Moskou

ballet bolshoi romeo juliaNog geen cadeau bedacht voor moederdag? Geef je moeder dit jaar dan eens DANS cadeau! Dat kan natuurlijk door zelf in de woonkamer een leuk stukje op te voeren. Maar wat dacht je van een live voorstelling van het wereldberoemde Bolshoi Ballet? ‘Huh, zijn die in Nederland dan?’ Nee… maar wel te zien in elf bioscopen!

Op Moederdag toont Pathé de dansvoorstelling Romeo & Julia live vanuit Moskou door het wereldberoemde Bolshoi Ballet. Romeo & Julia is een romantische en meeslepende dansvoorstelling van het vermaarde Bolshoi Ballet. Het libretto is van Sergei Prokofiev, Sergei Radlov en Adrian Piotrovsky naar het klassieke toneelstuk van William Shakespeare in een bewerking van Yuri Grigorovich.

De voorstelling is te zien in Pathé Tuschinski (Amsterdam), Pathé Schouwburgplein (Rotterdam), Pathé Buitenhof (Den Haag), Pathé Amersfoort, Rembrandt Arnhem, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Maastricht, Pathé Tilburg en Pathé Zaandam, op zondag 12 mei om 17.00 uur.

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Win de CD ‘Romeo&Julia’ van Scapino Ballet
Lees ook:Topproducties Bolshoi Ballet live in zestien bioscopen
Lees ook:Gratis dansvoorstelling van Scapino in Vondelpark
Lees ook:Nederlands Dans Theater live te zien in honderden bioscopen wereldwijd
Lees ook:Verliefd op de pure Romeo & Julia van Scapino Ballet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>