Zaterdagavond in het teken van dansfinales

Foto via RTL

Dit weekend was een heerlijk tv-weekend voor dansliefhebbers. De grote finale van Strictly Come Dancing vond plaats en in Beat the Best ging een bijzonder dansduo er met de hoofdprijs vandoor.

In Beat the Best nam dansduo Martin en Mariëlle het met hun bijzondere exhibition act van acrobatiek en dans op tegen een aantal geweldige internationale acts. Het publiek koos uiteindelijk voor het Nederlandse duo. Daarmee sleepten zij het prijzengeld van 50.000 euro in de wacht. Bekijk hun optreden hier terug.

Mark van Eeuwen versloeg in een spannende finale van Strictly come dancing Silvana Simons, die wij van tevoren toch als topfavoriet hadden bestempeld. De jury was onder de indruk van zijn foxtrot en tango en noemde Mark een ‘echte ballroomheer’. Mark is zeker in het programma gegroeid, terwijl Silvana al vanaf de eerste liveshow liet zien dat zij het dansen in zich heeft. Zijn jullie het eens met de uitslag?

Lees ook:Stijldansen terug op televisie in ‘Strictly come dancing’
Lees ook:Exit voor Stacey Rookhuizen in Strictly Come Dancing
Lees ook:Strictly Come Dancing zit erop voor Danny Froger
Lees ook:Frederic verslaat Vivian in finale So You Think You Can Dance
Lees ook:Euvgenia Parakhina in jury ‘Strictly come dancing’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>