Ballet op concert Diana

1 juli 2007 is een speciale dag. Dan is het tien jaar geleden dat prinses Diana omkwam bij een auto-ongeluk in Parijs. Ze zou die dag 46 jaar oud zijn geworden. Op die dag zal er een herdenkingsconcert in het Wembley Stadion in Londen zijn. Dat hebben de zonen van de prinses, prins William en prins Harry, bekendgemaakt. Tijdens dit concert zal onder andere het nationaal ballet optreden.

De prinses had een voorliefde voor dans, musical en popmuziek. Dat komt ook tot uiting in het programma van het herdenkingsconcert. Het English National Ballet was een van de favoriete acts van Diana en zal dan ook een speciale dansvoorstelling geven. Daarnaast zijn er optredens van onder andere Andrew Lloyd Weber, Elton John en Joss Stone.

Kaarten voor het herdenkingsconcert zijn niet meer te krijgen. Binnen enkele minuten was het concert volledig uitverkocht. De kaarten kostten ongeveer 65 euro en de opbrengst gaat naar goede doelen die prinses Diana steunde.

Foto: EPA. Princes Diana in 1997.

Lees ook:Scapino Ballet danst tijdens 5 mei-concert op Amstel
Lees ook:Zwierende zwanen op een bevroren meer in Swan Lake on Ice
Lees ook:Shakira danste eindelijk in Arnhem
Lees ook:Topdansers dansen voor spierziekten op ‘Free to Move’
Lees ook:Notenkraker & Muizenkoning terug in theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>