Nieuwe mbo-dansopleiding in Groningen

Leuk dat het onderwijsaanbod uitgebreid wordt met nog een dansopleiding. Aankomend schooljaar (2007/ 2008) wordt het onderwijsaanbod van het Noorderpoortcollege uitgebreid met een nieuwe mbo-dansopleiding Dansleider/ Dans. De opleiding zal onder leiding staan van Lucia Marthas, die ook een dansacademie in Amsterdam heeft staan.

In september 2004 hadden de Hanzehogeschool Groningen en de Dansacademie Noord-Nederland al de Dansacademie Noord-Nederland opgericht. Vanaf september 2007 kan nu dus ook de mbo-opleiding Dansleider/ Dans worden gevolgd. Geïnteresseerden kunnen op zaterdag 27 januari van 11.00 tot 15.00 naar de open dag gaan. Er zijn dansdemonstraties te zien om 11.00 uur en 13.00 uur. De audities voor de nieuwe opleiding vinden plaats op zondag 21 januari en zondag 18 maart. Open dag en auditie vinden beiden plaats in het gebouw van de Dansacademie Noord Nederland aan de Akkerstraat in Groningen.

Foto: Lucia Marthas

Lees ook:Waterschade bij Noord Nederlandse Dans
Lees ook:William Spaaij nieuwe Danny in Grease
Lees ook:Nieuw jaar, nieuwe dansen
Lees ook:Programma Flamenco Biënale bekend
Lees ook:Nieuwe musicalschool in Almere

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe mbo-dansopleiding in Groningen

  1. Tiffany

    Jammer dat het helemaaal in Groningen is!
    Want het is ongeveer 2 uur reizen voor ons!
    En ik wil heeeeeeel erg graag iets met Dansen doen..!

    Gr Tiffany

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>