Gothic Bellydance

Dat is ook apart eigenlijk. Buikdansen gecombineerd met gothic. Maar mensen zijn zo creatief om allerlei stijlen met elkaar te combineren. Zo ook op deze trailer van de Gothic Bellydance-dvd. Het buikdansen wat erop te zien is, ziet er erg mooi uit! Wat een controle hebben die danseressen over hun lichaam! En een mooie gothic achtergrond en invloeden.

Volgens het stukje tekst dat erbij staat, is het de nieuwste trend. Er zijn beelden te zien die je doen denken aan de gothic en rock subculturen. De muziek is een mix van gothic, industriële stijlen en etnische moderne wereldmuziek. Op de dvd zijn dansstijlen als buikdansen, breakdance, bollywood, flamenco en andere stijlen te zien. Dan vind ik de trailer niet echt representatief. Naast een danseres die lenig in de spagaat gleed, meende ik verder alleen buikdansen te zien. Toch jammer dat het zo’n kort stukje is. Maar ja, als we meer willen zien, moeten we toch maar die dvd gaan halen.

De dvd is te bestellen op: www.worlddancenewyork.com

Lees ook:Moderne buikdans
Lees ook:Moulin Rouge als ballet
Lees ook:Roy Julen leert je dansen voor de koning
Lees ook:Meer sex-appeal voor flamenco
Lees ook:Welkom op dansen.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>