Ga op dansdate met choreograaf Rinus Sprong

Foto via Den Haag Danst!

Foto via Den Haag Danst!

Was je tijdens seizoen 1 van The Ultimate Dance Battle ook zo’n fan van het roze team van ballet-choreograaf Rinus Sprong? Dan is dit een ontzettend leuke kans om hem eens face-to-face te ontmoeten. Ga met Rinus mee op ‘dansdate’ naar de voorstelling Rapt!

De dansdate vindt plaats op donderdag 11 april in het Lucent Danstheater in Den Haag. De voorstelling die bezocht wordt is het Holland Dance Event Rapt, van Douglas Wright Dance Company uit Nieuw-Zeeland. Deze show is volgens ons sowieso al het bezoeken waard!

Na afloop van de voorstelling vindt er in een intieme setting een nagesprek met Rinus Sprong plaats en een meet & greet met een aantal dansers van Douglas Wright Dance Company. Je krijgt alle ruimte om vragen te stellen.

Als je meedoet aan de dansdate krijg je ook nog eens een leuke korting: kaarten zijn dan slechts 10 euro. Aanmelden voor de dansdate met Rinus kan bij Eline Levering via [email protected]. Kijk voor meer informatie op de website van Holland Dance.

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Dansen voor kids bij de Kinder Dans Week
Lees ook:Uitreiking Danspublieksprijs op slotavond CaDance
Lees ook:Dans en eten op het strand met ‘Solo’s@TheSea’
Lees ook:Iedereen kan dansen, ook met een handicap
Lees ook:Cast van De Notenkraker doet opwarming op Leiden CS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>