Dans mee in voorstelling waar dans en sport gecombineerd worden

De wereldberoemde choreograaf Marc Bogaerts gaat een bijzonder voorstelling maken en jij kan er aan meedoen! Ben je danser of choreograaf en wil je de uitdaging aan om je danskwaliteiten met sport te combineren? Of heb je affiniteit met de kunst van Kabuki en klassieke pantomime? Reageer dan voor 24 maart en maak kans op deelname aan een bijzondere voorstelling onder leiding van de wereldberoemde choreograaf Marc Bogaerts.

Je krijgt een unieke ervaring, werkt onder begeleiding van Marc Bogaerts en je krijgt ook nog eens een onkostenvergoeding! Geïnteresseerden kunnen voor 24 maart hun motivatie, eventueel beeldmateriaal en hun persoonlijke gegevens met recent CV sturen naar: Kunstenaars&Co, Emina Beslagic, Postbus 2617, 1000 CP Amsterdam. Mailen kan ook naar: [email protected]. Uiterlijk in week 13 ontvang je bericht of je geselecteerd bent. De voorstelling komt 25 april in een theater in Leuven in België.

Zie ook: www.kunstenaarsenco.nl, www.marc-bogaerts.com

Foto: Oliver Demeyere, dansserver

Lees ook:Chatten met topchoreograaf Matthew Bourne
Lees ook:Winnen: kaartjes voor Matthew Bourne’s Cinderella
Lees ook:Win kaarten voor Rock the Ballet in Carré
Lees ook:Don Quichot op Nederlandse tv
Lees ook:Wethouder danst met leerlingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>