Publiek gezocht voor tv-audities van SYTYCD

Kom kijken naar de tv-audities van So You Think You Can Dance! Er komt een nieuw seizoen aan van SYTYCD en de audities vinden plaats op 8,9 en 10 december in Haarlem. En goed nieuws, jij kan de audities gratis bijwonen als publiek.

Wil jij graag de Vlaamse en Nederlandse dansers voor juryleden Dan Karaty, Euvgenia Parakhina, Ish Ait Hamou en Jan Kooijman aan het werk zien en hen aanmoedigen?  Stuur dan snel een mail naar [email protected].

Je kan kiezen om een hele dag aanwezig te zijn of een halve dag (voormiddag, aanwezig om 9u00; namiddag, aanwezig om 13u30). Vermeld in je mail duidelijk op welke dag en tijdstip je wilt langskomen en met hoeveel personen je aanwezig zal zijn.

Wij zijn er vorig jaar bij geweest en we kunnen het zeker aanraden: hartstikke leuk!

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Sneakpeak So You Think You Can Dance: speel zelf jury!
Lees ook:Danstalent gezocht voor dansfilm
Lees ook:Bepaal zelf wat er vanavond gebeurt in de SYTYCD-liveshow
Lees ook:It’s on! Audities So You Think You Can Dance 2012 van start
Lees ook:Nieuw dansgezelschap op Cran Canaria

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>