Drie dans-toppers in één

Ik ben altijd dol op dansweken. Dan is er even extra aandacht voor het fenomeen dans. Wel, er is er weer één! Van 21 tot en met 25 november zijn we welkom in Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch. Tijdens de week zijn er maar liefst drie internationale topvoorstellingen!

-

Op 21 november dans het Boris Eifman Ballet uit St. Petersburg uit Rusland het romantische ballet Anna Karenina (zie ook het bericht ‘Russisch romantisch ballet’). Het Canadese dansgezelschap Momix laat op 22 november de voorstelling Passion zien. Op 25 november dansen het Nationaal Ballet, het Nederlands Dans Theater II en Introdans een uniek programma wat alleen in ’s-Hertogenbosch te zien is. De drie dansgezelschappen dansen dan in het kader van het Erasmusfestival. En bij deze voorstelling zijn op moment van schrijven nog wat balkonplaatsen beschikbaar. Dus op naar ’s-Hertogenbosch!

Voor meer informatie zie: www.theateraandeparade.nl

Foto Boris Eifman:

www.theateraandeparade.nl

Lees ook:Russisch romantisch ballet
Lees ook:NDT geeft dansworkshops aan Mexicaanse kinderen
Lees ook:Workshop Marco Gerris in Theater aan de Parade
Lees ook:Exotische multimedia voorstelling
Lees ook:Prijswinnende productie flamenco in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>