Dansers gezocht voor dancemob!

De Beurstraverse van Rotterdam, ook wel bekend onder de naam Koopgoot, was op 11 december 2010 het toneel van een ware dancemob. Samen met de SKVR Dansschool organiseerde dansgezelschap Dance Works uit Rotterdam de tweede dance mob behorende bij The Anatomic. Leerlingen van de SKVR Dansschool dansten samen met Dance Works eigen dansers in de Koopgoot en verrasten daarmee het winkelend publiek. Aanleiding is de voorstelling Anatomica,  een samenwerking van Dance Works met choreograaf André Gringras. De flashmob van The Anatomic zal overal worden opgevoerd waar Anatomica optreedt. Wil je meedoen? Meld jou of je dansschool aan via [email protected].

Lees ook:Anatomica debuut Gingras bij Dance Works
Lees ook:Audities Dance Works
Lees ook:Dance Works Rotterdam op Lowlands
Lees ook:Dance Works zoekt Rotterdam’s Best Dance Video
Lees ook:Danswereld geschokt door overlijden André Gingras

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dansers gezocht voor dancemob!

  1. Peter & Ed

    Beste dansers,

    Als jullie de website bekijken en daarna inloggen op http://www.kaj2usa.tk dan zullen jullie begrijpen waarom ik jullie benader. Het weer wordt weer beter, er komen weer meer mensen op straat en wij hebben aandacht nodig voro een kind van 1,5 jaar, zoals in de websites wel duidelijk wordt. Als jullie al ergens een flashmob georganiseerd worden, kunnen jullie dan misschien de naam van deze stichting voeren? Mensen die zien waar jullie op dat moment voor dansen? We kunnen zelf voor een spandoek of flyers zorgen! Het is zo enorm nodig!

    Ik hoop echt op een reactie van je/jullie.

    Peter van Hemert

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>