Kim-Lian krijgt hoofdrol in Fame

V&V Entertainment, de producent van Fame is nu nog druk op zoek naar bijrolspelers voor de musical Fame, maar de hoofdrol is al bekend. Die wordt vertolkt door Kim-Lian van der Meij. Zij gaat de rol van Carmen spelen. Jim Bakkum neemt de mannelijke hoofdrol Nick voor zijn rekening.

De zoektocht naar de perfecte Schlomo, Tyrone, Mabel en Serena is wekelijks te zien in het RTL4-programma De Weg naar Fame. Hierin strijden acht mannen en acht vrouwen om een rol in de musicalproductie. De musical vertelt het verhaal van studenten aan een muzikale opleiding in New York. Allen hopen op een carrière als acteur, danser of muzikant. Fame gaat 27 januari 2008 in premiere.

Foto: De Telegraaf

Lees ook:Zoektocht naar hoofdrolspelers musical Fame op tv
Lees ook:655.000 kijkers voor eerste aflevering De weg naar Fame
Lees ook:Eerste kandidaten De weg naar Fame naar huis
Lees ook:De Weg naar Fame: Idols meets Big Brother
Lees ook:William Spaaij nieuwe Danny in Grease

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Kim-Lian krijgt hoofdrol in Fame

  1. tanya

    jammer dat Xfactor Sharon nog niet mee kan doen

      /   Reply  / 
  2. Linda

    waarom zou Sharon nog niet mee kunnen doen? Ja, wie weet zien we Sharon nog wel eens in een musical verschijnen. Ze kan goed zingen en dansen. Of ze kan acteren weet ik niet.

      /   Reply  / 
  3. Sharon-hater

    Ik vind Sharon stom!

      /   Reply  / 
  4. Ly

    Waarom nou weer Kim-Lian? Ze is redelijk goed maar een hoofdrol in Fame vind ik nou echt niks voor haar! Hij had idd beter bij Sharon gepast maar ik had het leuker gevonden als ze ook audities uit niet bekende Nederlanders voor de hoofdrollen hadden gedaan..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>