Conny Janssen Danst sluit tournee af met dansevenement ZOUT XL

zout conny janssenDe tournee van de succesvoorstelling ZOUT van Conny Janssen Danst zit er bijna op. Zaterdag 27 april is de voorstelling met de acht mannelijke dansers en gitarist/zanger Anne Soldaat voor het laatst te zien in de Rotterdamse Schouwburg. Daarom wordt er groot uitgepakt met een dansfeest: ZOUT XL!

Zoals de titel doet vermoeden is ZOUT XL meer dan alleen de dansvoorstelling ZOUT. In samenwerking met SKVR stelt Conny Janssen het dansprogramma JONGE(ns)DANS samen waarin jonge en overwegend mannelijke danstalenten zichzelf in uiteenlopende dansstijlen presenteren.

En na afloop van de voorstelling is er volop gelegenheid om zelf te dansen. De dansmoves uit ZOUT komen aan bod in een dansworkshop van danser Martijn Kappers. Voor de muziekliefhebbers speelt Anne Soldaat in de kleine zaal een akoestisch mini-concert. Om het feest compleet te maken bedient DJ Edgar Wetzel de draaitafels voor een knallende afterparty in de foyer van de Rotterdamse Schouwburg.

Reserveren voor ZOUT XL kan via www.rotterdamseschouwburg.nl. Lees meer over de dansvoorstelling op www.connyjanssendanst.nl/voorstellingen

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Anne Soldaat op tournee met Conny Janssen Danst
Lees ook:Koninklijke onderscheiding voor Conny Janssen
Lees ook:Kijken: Dansers ‘Conny Janssen Danst’ openen NSS2014
Lees ook:Line up Brand New #2 bekend
Lees ook:VIDEO: Dansende conducteur in Rotterdamse tram

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>