Nieuw jaar, nieuwe dansen

Het jaar is bijna voorbij. Maar dan zijn er ook dansvoordelen. Zo beginnen bij verschillende dansscholen de danslessen weer of zijn er weer nieuwe cursussen! En wat is er nu leuker dan iets nieuws beginnen?

 

Zo zijn er 12 tot en met 14 januari open dagen bij Cubaans Cultureel Centrum Salsiando in Leiden. Tijdens deze dagen kan je kennismaken met de authentieke Cubaanse muziek en dansvormen. Je kan meedoen aan verschillende workshops en je kan genieten van verschillende dansdemonstraties. Ook is er gedacht aan de kinderen en tieners, want ook voor hen is er een speciale open dag, namelijk op zaterdagmiddag op 13 januari. De nieuwe cursussen beginnen dan op maandag 15 januari.
Meer informatie: www.salsiando.nl

Ook voor andere danssoorten, zoals Braziliaanse dansen zijn er open dagen. Bijvoorbeeld bij Brasazouk in Amsterdam. Zondag 14 januari tussen 15.00 en 18.00.
Meer informatie: www.brasazouk.com

Foto: Sleutelstad.nl

Lees ook:Iedereen buikdanst in Veenendaal
Lees ook:Dansen voor kids bij de Kinder Dans Week
Lees ook:Dansen in de Bijenkorf met Introdans
Lees ook:Videoclips voor kinderen
Lees ook:Afrikaanse show wint zoukcompetitie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>