One Minute of Dance: Concrete Choreographies

nederlandse dansdagenDe Nederlandse designer Pomme van Hoof studeerde in 2009 af aan de Designacademy in Eindhoven. In 2010 deed ze mee met de One Minute Film Contest van de Nederlandse Dansdagen 2010. De jury selecteerde haar filmpje Concrete Choreographies waarmee ze bij de laatste 9 hoorde. 

Jaarlijks organiseert de Nederlandse Dansdagen, in samenwerking met Cinedans, The OneMinutes en NTR Podium, een dansfilm wedstrijd: The One Minute Dance Film Contest. Degene die het beste in 1 minuut tijd kan laten zien wat dans voor hem / haar betekent wint een uitzending van zijn / haar film in NTR Podium! Naar het concept van The OneMinutes kan de One Minute Dance Film een (zelf)portret zijn, een kort verhaal, een animatie of totaal iets anders, zolang hij maar precies één minuut duurt en dans als thema heeft. De winnaar van 2010 is in september bekend gemaakt, maar deze week zie je elke dag een van de Oneminutes, die de jury selecteerde, op Dansen.blog.nl!

Meer informatie over de wedstrijd van 2011? www.oneminutedancefilm.nl

Lees ook:One Minute of Dance: Victory
Lees ook:One Minute of Dance: B-boy Spaghetti
Lees ook:One Minute of Dance: Swing
Lees ook:ISH vecht presidentsverkiezing uit in De Wereld Draait Door
Lees ook:Gratis dans tijdens dansdagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>