VIDEO: Dubstep-koning Marquese Scott gaat weer los

Youtube-sensatie Marquese Scott is terug! De danser die we kennen sinds zijn dansvideo op “Pumped Up Kicks” een enorme viral hit werd, heeft een aantal nieuwe dubstep dance video’s gepost op zijn Youtube-kanaal. Bekijk het hier!

Hij trok 61 miljoen kijkers in 10 maanden tijd met dit filmpje. Marquese Scott, aka ‘Nonstop’ liet de wereld kennis maken met zijn dansmoves op de dubstep remix van Foster The People’s “Pumped Up Kicks”. Vlak daarna werd hij gevraagd voor The Ellen DeGeneres Show en sindsdien heeft hij het vast erg druk gehad, want we hebben een tijdje niets van hem gezien, op wat commercials na. Maar nu is hij terug op zijn Youtube-stekkie met nieuwe video’s!

Mijn favoriet van zijn nieuwe uploads is deze op ‘Need your heart’. Zoals in de meeste van zijn vorige video’s  duurt het even voordat Marquese echt op gang komt, maar als hij eenmaal ‘los’ is, is hij niet meer te stoppen. In deze video komt dat moment zo rond 1:25 in de break. Geen trucage, just dance.

 

Lees ook:De dans-playlist van Leslie de Koning
Lees ook:LXD: Dancing in the snow
Lees ook:Strictly Come Dancing zit erop voor Danny Froger
Lees ook:Dansen voor Heart Dance Award
Lees ook:Marco Gerris in nieuwe dansfilm Hyperscape

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>