Jan Kooijman komt met nieuw dansprogramma

Foto: RTL

Jan Kooijman heeft vandaag een contract getekend bij RTL 5. Het jurylid van So You Think You Can Dance verbindt zich nu volledig aan de zender. En goed nieuws: in het voorjaar gaat hij een nieuw dansprogramma presenteren!

Wat het nieuwe dansprogramma precies gaat inhouden, is nog niet bekend gemaakt. Het zal in het voorjaar van 2012 uitgezonden worden. Meer details horen we in een later stadium. Naast SYTYCD en het nieuwe dansprogramma zal Jan breder ingezet worden als presentator.

Jan zegt over zijn nieuwe contract: “De afgelopen drie jaar heb ik mij enorm thuis gevoeld bij RTL. Ik ben dan ook enthousiast en vereerd dat ik nu de kans krijg om meters te gaan maken als presentator. Ik hoop op nieuwe, avontuurlijke en inhoudelijke programma’s. Daarnaast blijft dans altijd in mijn hart zitten. Het coachen en beoordelen van jong danstalent gaat nooit vervelen. Al met al: Ik heb er zin in!”

Nou Jan, wij ook!!

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook!

Lees ook:RTL zoekt deelnemers voor nieuwe dansshow
Lees ook:Min Hee Bervoets vervangt Euvgenia Parakhina in SYTYCD
Lees ook:SYTYCD-winnaar Danny krijgt contract bij Scapino Ballet
Lees ook:Tien’s antwoord op dansprogramma’s
Lees ook:Dancing with the Stars nog steeds succes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>