RTL zoekt deelnemers voor nieuwe dansshow

Dansers opgelet! Er gingen al langer geruchten over een nieuw dansprogramma bij RTL, maar nu is de zender daadwerkelijk op zoek naar danstalent voor een nieuwe show. Er is nog niet veel informatie over het programma bekend gemaakt, maar we kunnen natuurlijk wel alvast lekker gaan speculeren…

De oproep die RTL vandaag naar buiten bracht, geeft weinig details weg:

‘We gaan dansen bij RTL4 en iedereen kan meedoen! Ben jij een bijzonder danstalent waar heel Nederland kennis mee moet maken? Geef je dan nu op voor een spectaculaire nieuwe dansshow. Jong, oud, solo of in groepen, van breakdance tot klompendans, alles kan en mag.’ Opgeven kan via www.rtl.nl/dans.

Hoe de show gaat heten, wat het format is, wie het gaat presenteren, daarover kunnen we alleen nog maar speculeren. Onlangs werd bevestigd dat Jan Kooijman een nieuw dansprogramma gaat presenteren, maar hij heeft een contract getekend bij RTL5, dus wij denken niet dat hij de presentator wordt van deze RTL4-show.

Wat wel goed mogelijk is, is dat het gaat om een Hollandse versie van de Britse dansshow Got to dance. Eerder dit jaar berichtte RTL Boulevard dat er geruchten rondgingen over de komst van dit programma naar ons land. Het format lijkt op Holland got talent, maar dan alleen voor dansers.

Wie zou jij graag zien als presentator van dit programma?

Update: RTLBoulevard meldde later dat Jan Kooijman toch betrokken zou zijn bij dit programma. Of hij de rol van presentator of jurylid gaat vervullen, is nog niet bekend.

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Nieuwe dansshow RTL heet ‘Everybody Dance Now’
Lees ook:Jan Kooijman komt met nieuw dansprogramma
Lees ook:Eigen show voor Jan Kooijman?
Lees ook:Dansshow Justin Bieber en Eyworks mogelijk naar RTL5
Lees ook:Sterren Dansen op het IJs terug vanaf Nieuwjaarsavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>