Dansshow Justin Bieber en Eyworks mogelijk naar RTL5

justin-bieber-believeRTL is in onderhandeling met Eyeworks over het nieuwe dansprogramma Dance or no Dance van Justin Bieber. Dat heeft RTL-programmadirecteur Erland Galjaard bevestigd aan collega-blogger Herman Roggeveen van Zappen.blog.nl.

Justin Bieber liep al langere tijd rond met het idee voor het dansprogramma. Eyeworks gaat het nu in productie brengen. Bieber wil de show graag eerst in Europa lanceren en daarna pas in de VS. Het programma wordt een strijd tussen danskoppels van verschillende niveaus.

De dansshow wordt mogelijk aan RTL5 verbonden, meldt Zappen.blog.nl. Justin Bieber zal als executive producer aan Dance or no Dance meewerken en hij wordt ingezet om kandidaten te werven. Mogelijk krijgt hij ook een rol in het programma zelf. Dat kan nog wel eens massahysterie veroorzaken bij de audities, door gillende fans die alleen maar meedoen aan de show om Justin Bieber te ontmoeten….

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Nieuwe dansshow RTL heet ‘Everybody Dance Now’
Lees ook:Justin Bieber zoekt dansende fans voor wereldtour
Lees ook:RTL zoekt deelnemers voor nieuwe dansshow
Lees ook:Jan Kooijman komt met nieuw dansprogramma
Lees ook:‘Mogelijk eigen realityshow voor Dan Karaty’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dansshow Justin Bieber en Eyworks mogelijk naar RTL5

  1. Sven

    Leuk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>