RTL4 ijsstrijd definitief verloren?

Heb ik dat nu goed gehoord? Stopt de RTL4’s Dancing on Ice eerder dan gepland? Ik kan het haast niet geloven dat de zender nu al de strijd opgeeft. Vorige week leek RTL4 nog goede hoop te hebben. Volgens SBS Shownieuws stopt RTL4’s ijsdansshow op 23 februari.

Volgens Shownieuws is de oorzaak duidelijk. Het succes van SBS6 Sterren dansen op het IJs overtreft dat van RTL4. ‘De kijkcijfers van Dancing on Ice zijn dramatisch laag, terwijl de SBS-variant veel meer kijkers trekt. Het lijkt erop dat RTL4 zich neerlegt bij de nederlaag en het programma voortijdig van de buis haalt’, aldus Shownieuws. 

RTL4 wilde het nieuws niet officieel bevestigen. Wel bevestigde de zender dat aanstaande vrijdag weer twee deelnemers zullen afvallen. ‘Er is nog geen finaledatum bekend van Dancing on Ice. Dat we op 23 februari zouden stoppen, is ons onbekend’, aldus een woordvoerder van RTL4.

Is het waar? Zijn de kijkers en de ijsdansdeelnemers nu zeker de dupe van de ijsdansoorlog? Of is het SBS6 die een extra schepje bovenop de ijsstrijd gooit door dit nieuws geniepig naar buiten te brengen?

Foto: Dancing on Ice

Lees ook:IJsoorlog: RTL doet nieuwe stap
Lees ook:RTL verliest weer in ijsstrijd
Lees ook:Meer Dancing with the Stars!
Lees ook:Dancing on Ice wint kijkers
Lees ook:IJsdansoorlog: afgelopen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>