Geert Hoes staat tegenover Sita in finale

Geert Hoes wint de skate-off van Thomas Berge in SBS6 Sterren dansen op het IJs. De ontroerde Geert omhelsde Thomas: ‘Je was ook geweldig jongen.’ Geert liet Thomas ver achter zich in jurycijfer, maar kreeg ook meerdere stemmen van het publiek. Geert kreeg 61 procent van de stemmen en Thomas slechts 39 procent. Geert staat in de finale tegenover Sita.

Wat ook grappig is dat een echtpaar tegenover elkaar staat in de finale. De schaatspartners van de finalisten, Slawomir en Sherri, zijn getrouwd. In de finale moeten ze tegen elkaar strijden. Daarnaast krijgt Geert Hoes het die week nog drukker. Hij is helemaal weg van deze sterren-programma’s dat hij ook mee gaat doen aan het programma ‘So you wanne be a popstar’. De eerste uitzending is de avond voor zijn finale tegen Sita.

De finale is aanstaande zaterdag vanaf 20.00. Tijdens de finale danst Sita op het nummer ‘Private dancer’ van Tina Turner. Geert danst op ‘This Love’ van Maroon 5. Dat wordt volgens mij een leuke wedstrijd met twee kanjers een strijdend echtpaar!

Foto: ANP

Lees ook:Skate-off koningin Jasmine Sendar uitgeschaatst
Lees ook:Sita grote winnaar Sterren dansen op het IJs
Lees ook:Geert Hoes in Holiday on Ice show Romanza
Lees ook:Sita danst op ijs
Lees ook:Joris Putman de grote ijsster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>