Martijn Krabbé in danspakje

De ijsdansprogramma’s zijn bijna afgelopen. Nu kunnen we ons verheugen op een nieuwe reeks van Dancing with the Stars. Dancing on Ice presentator Martijn Krabbé heeft duidelijk de danskriebels nu zelf te pakken en gaat ook dansen. Dancing with the Stars is vanaf zaterdag 31 maart op de buis. Andere BN’ers die meedoen zijn weervrouw Helga van Leur, ONM-actrice Nikkie Plessen, presentatrice Fabiëne de Vries, actrice Aukje van Ginneken, 'Eigen Huis & Tuin'-tuinman Lodewijk Hoekstra, schrijver en dichter Bart Chabot, GTST-acteur Christoph Haddad en schaatser Bob de Jong.

De presentatie is opnieuw in handen van Sylvana Simons en Ron Brandsteder. Enkele weken voor het programma worden de BN’ers klaargestoomd voor de danswedstrijd. Ze leren de quicktstep, rumba, tango, en jive van hun professionele danspartner. In de jury zitten Cor van der Stroet, Monique van Opstal, Marcel Bake en Jan Postulart. Postulart stond eerder in Dancing on Ice, waarin hij liet zien dat hij nogal stijf op het ijs danst.

Dancing with the Star is alweer de vijfde reeks van het succesvolle programma, met Dancing on Ice als ‘ruziënd zusje’. Het programma vocht met het SBS-programma Sterren dansen op het IJs om de kijkcijfers.

Je hoeft geen enkele show te missen, want na afloop van de show zijn alle dansen terug te zien op www.dancingwiththestars.nl. Het programma start zaterdag 31 maart om 20.00 op RTL4.

Foto: ANP en RTL

Lees ook:Veel dansamusement op RTL4
Lees ook:Stijldansen terug op televisie in ‘Strictly come dancing’
Lees ook:Dancing with the Stars nog steeds succes
Lees ook:Nieuwe reeks Sterren dansen op het IJs
Lees ook:Dansen nieuwe trend om af te vallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>