Dan Karaty blijft voorlopig nog wel even in Nederland

Foto via RTL

Goed nieuws voor alle liefhebbers van So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle… Want als deze programma’s ooit stoppen, dan betekent dat niet dat Dan Karaty van de Nederlandse buis verdwijnt. Wat hem betreft komt hij dan zo snel mogelijk met een gloednieuw dansprogramma!

Dat zei Dan Karaty in een interview met Vrouw Online: “Mijn vrouw en ik vinden het geweldig in Nederland, dus ik blijf nog wel even. Als de programma’s waarin ik nu zit zouden eindigen, ga ik gewoon op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van iets totaal nieuws, maar daar ga ik nog niets over vertellen.”

In het interview vertelt Dan ook over zijn liefde voor Amsterdam, waar hij een appartement heeft. “I love it here. Door vrienden leer ik Amsterdam steeds beter kennen. Ze nemen me mee naar verschillende plaatsen, maar het liefst ga ik gewoon ergens uit eten.

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook!

Lees ook:‘Mogelijk eigen realityshow voor Dan Karaty’
Lees ook:Hoogtepunten van Dan Karaty in ‘Best of Dance’
Lees ook:Dan Karaty beoordeelt jouw dansmoves in The Fruit to Go Dance Battle
Lees ook:Dan Karaty, Lieke van Lexmond en Jan Kooijman in jury Everybody Dance Now
Lees ook:‘Hoofdrol Flashdance is zwaarste in musicalgeschiedenis’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>