Eerste bootcamp-ronde SYTYCD

so_you_think_you_can_danceHet populaire RTL 5-programma So You Think You Can Dance maakt zich op voor de allesbepalende bootcamp-rondes. Vanavond is te zien hoe de honderd overgebleven kandidaten tot het uiterste gaan met als doel het bereiken van de liveshows. Hoe vergaat het Lorenzo? Vorig jaar moest hij tijdens de liveshows afhaken vanwege een knieblessure. Hij heeft het nu opnieuw tot de bootcamp geschopt, maar kan hij zijn huidige, grote concurrent Chico verslaan? Hoe houdt ex-gedetineerde Eldrick zich staande? En kan Sarita weer voluit dansen of heeft ze nog altijd veel last van haar drie gebroken tenen?

In de eerste bootcamp-aflevering zijn de dansers direct verzekerd van keiharde afmatting. Zo storten de stoere hiphoppers zich voor het eerst op de dansstijlen jazz en modern en wagen de klassiek geschoolde dansers zich aan hiphop. Aan het eind van deze eerste ronde stopt voor zestig kandidaten de So You Think-experience. De veertig nog overgebleven dansers ondergaan een metamorfose om in gepaste kleding een ballroomdans te doen, gevolgd door de zenuwslopende dance for your life-ronde. Op basis hiervan besluit de jury wie er door gaat naar de volgende bootcamp-ronde, waar slechts plek is voor vierentwintig kandidaten!

Uitzending: RTL 5, So You Think You Can Dance-Bootcamp, zondag 26 september tussen 20.00 en 21.30 uur.

Lees ook:SYTYCD naar Moskou!
Lees ook:Stromae opent eerste liveshow SYTYCD
Lees ook:De live-show-dansers zijn bekend!
Lees ook:Nieuwe hiphop dansgame van Ubisoft
Lees ook:Pussycat Dolls op zoek naar nieuwe collega

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>