Achter de schermen en Idols bij Musical Masterclass

Heb je altijd eens willen zien hoe musicalsterren Vera Mann, Thom Hoffman, Bob Fosko en Nurlaila Karim les krijgen? Dan heb je 11 en 18 juni de kans om een Musical Masterclass bij te wonen van de ‘masters’ Babette Labeij, Esther Hart en regisseur Michael Diederich. Dit nieuwe fenomeen wordt georganiseerd door Jim de Groot en wordt gegeven in het Luxor Theater in Rotterdam. Daarnaast zijn de beste leerlingen van de dansschool Lucia Marthas er ook te vinden.

Tijdens de masterclass is te zien hoe snel er in musicalland gewerkt wordt en hoe de spelers omgaan met de grillen van een regisseur. Natuurlijk staan ook de drie belangrijkste disciplines uit de musicalwereld centraal: dans, zang en spel. Het publiek krijgt zo een kijkje achter de schermen bij de repetities.

Elke avond wordt er ook iemand uit het publiek gehaald om met de sterren mee te doen. Maar dat is niet een kwestie van goed geluk dat je uitgekozen wordt. Je moet daarvoor eerst wel het nummer ‘Can you feel a brand new day’ voorbereiden en aan het begin van de avond meedoen aan een ‘genadeloze auditie’. Die bepaalt wie er tussen de musicalsterren mag staan.

Een mix van ‘the making of…’, een masterclass en Idols dus.

Voor meer informatie zie: Luxor theater

Lees ook:

De Weg naar Fame: Idols meets Big Brother

Evita-wannebees op tv

Foto: The Wiz

Lees ook:Verkleedpartijtje bij auditie Dirty Dancing
Lees ook:Show & Improve your skills @ Delft Moves
Lees ook:Swan Lake on Ice terug naar Nederland
Lees ook:Danseres valt gigantisch hard
Lees ook:Je moet wat doen om op te vallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>