Bollywood is hot

Bollywood is hot aan het worden in België. De Indiase musical Bollywood The Show was onlangs voor het eerst te bewonderen in de Elizabethzaal in Antwerpen. The show is een romantisch dansspektakel dat het verhaal vertelt over de opgang van ‘s wereld grootste filmindustrie. De show zit vol dans, zang, humor, geweld en romantiek. Er treden 40 dansers, zangers en acteurs op die rechtstreeks uit de filmstad Mumbai komen.

Net als de Nederlanders raken Vlamingen steeds meer gefascineerd door de Indiase cultuur. Dit is ook te merken in gespecialiseerde videotheken. In de Antwerpse Metropolis is nu dan ook wekelijks een Indiase film te bekijken.

Op 14 februari is er een extra Valentine Day-voorstelling ingepland. En wat is er nou mooier dan een romantische voorstelling op Valentijnsdag bekijken?

Meer informatie op: www.bollywoodshow.be

Foto: www.bollywoodshow.be

Lees ook:Bollywood dansen in Paradiso
Lees ook:Nieuwe reeks Sterren dansen op het IJs
Lees ook:La Bayadère voor eerst helemaal
Lees ook:Bollyrobics: Bollywood dansen en fitness
Lees ook:Internationaal Danstheater danst schatten van Moeder India

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>