Dans-Idols?

Het is alweer een tijdje geleden dat het in de krant ‘Metro’ stond, maar misschien toch leuk om alsnog te vermelden. Een stukje over een achtergronddanseres die in ‘Metro’ geïnterviewd werd. Sofia Boutella, een naam die je waarschijnlijk niks zegt, is toch al meerdere keren op televisie geweest. Zo danste ze in Madonna’s videoclip Hung Up. Ook heeft ze de hoofdrol in de nieuwste Nike-reclame en heeft ze al met verscheidene beroemde sterren gedanst, zoals Gwen Stefani en the Black Eyed Peas.

'Metro' ontmoette Boutella in een Hongaars hotel, na een optreden in een Hongaarse tv-show, waar ze op zoek zijn naar nieuw danstalent. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar die tv-show. Dat klinkt als een leuk programma! Misschien wel een soort Idols, maar dan voor dansen? Hopelijk komt zo’n programma ook naar Nederland. Ons landje is nu toch al meer in de ban van dans, na ‘Dancing with the Stars’ en ‘Sterren dansen op ijs’.

Boutella begon haar danscarrière met balletles. Dat deed ze van haar vijfde tot haar tiende om via gym bij hiphop te belanden wat ze nu nog steeds doet. Ze vindt het uiteraard superleuk om aan de tv-show mee te doen, om onder andere dansen meer onder de aandacht te brengen. Ik ben het met veel dingen wel met haar eens, zoals dat dansen geen sport is, maar een kunst, ondanks dat je wel je lichaam traint. En dat je in principe nooit uitgeleerd raakt.

Kijk voor het hele interview op: http://www.metronieuws.nl/index.php?actie=nieuws&c=19&id=73575

 Foto: Metro

Lees ook:Nieuwe carrièrewending voor Patty Brard
Lees ook:Nieuwe reeks Sterren dansen op het IJs
Lees ook:RTL verliest weer in ijsstrijd
Lees ook:Sita grote winnaar Sterren dansen op het IJs
Lees ook:Corry Konings verlaat het ijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>