Nieuwe carrièrewending voor Patty Brard

Zoals we al eerder hebben gezien, kregen sommige carrières van sterren die op het ijs dansten een andere wending. Zo is Hein Vergeer, winnaar van ‘Sterren dansen op het ijs’ van vorig seizoen, regelmatig te zien in Holiday on Ice. Maar om een nieuwe wending aan je carrière te geven, hoef je niet eens goed te kunnen ijsdansen. Neem nou Patty Brard. Voor haar bewegingsloze show tijdens de wildcard show kreeg ze een magere 4,9, de laagste score van alle wildcard deelnemers. Toch heeft ze door haar optreden een groot contract bij SBS overgehouden. De diva mag de komende maanden Shownieuws presenteren.

Patty Brard was na haar hilarische optreden in de wildcardshow nog een keer terug te zien in ‘Sterren dansen op het ijs’. Afgelopen vrijdag trad Brard op met haar Luv’- collega’s Marga Schneider en José Hoebee. Het zangtrio betreden de ijsvloer met hun hit ‘You’re the greatest lover’. Dit in het kader van het thema van die avond: ‘Hits van Hollandse bodem.

De 52-jarige Schneider deed vorig seizoen mee met ‘Sterren dansen op het ijs’. De Luv’-zangeres was toen de oudste deelneemster aan het programma. In de derde moest ze de show verlaten.

Foto: radiowereld.nl

Lees ook:SBS6 won eerste ijsoorlogsslag
Lees ook:IJsdansoorlog nu echt begonnen
Lees ook:Sita danst op ijs
Lees ook:Sterren Dansen op het IJs terug vanaf Nieuwjaarsavond
Lees ook:SYTYCD Serghinjo naar LA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>